Print Friendly

Danskerne bruger alternativ behandling som aldrig før, i mange tilfælde også mod depression. Men hvad ved vi om  brugen af fx akupunktur og mindfulness – og hvad siger den sidste nye forskning på området?

Du kommer til at møde nogle særdeles kompetente forskere, du vil blive præsenteret for patienternes/brugernes synspunkter – og du får gode muligheder for at snakke med folk fra andre faggrupper og uddybe din viden. Formålet er at styrke patientsikkerhed, videndeling og brobygning, til gavn for patienterne/befolkningen.

Deltagerne er læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale, forskere og alternative behandlere. Konferencen er forbeholdt folk med en professionel baggrund i relation til emnet.

Networking er i dette tilfælde mere end en sidegevinst – det er en del af selve ideen med konferencerne – således kan du som deltager i høj grad selv påvirke udbyttet og brobygningen. (Derfor er visitkort et must…)

For at få en optimal faglig dialog og brobygning er “først til mølle” ikke det eneste princip – det gælder derimod om at opnå en god fordeling mellem grupper som forskere, læger, alternative behandlere og sygeplejersker. Derfor opererer vi med kvoter til de forskellige faggrupper.

Man vil således kunne opleve, at en gruppe er overtegnet, men vi prioriterer som sagt brobygningen højest. Hvis der ikke er flere pladser i din gruppe, vil du få besked om det hurtigst muligt efter tilmelding – og få din betaling refunderet. Vi håber, at alle har forståelse for denne prioritering af pladserne.

Konferencen er en tvilling (for at give alle muligheden). Du kan vælge mellem:

  • 8. december i Århus, Comwell, 8:45 – 17:00
  • 9. december i København, Fællessalen, Christiansborg, 8:45 – 16:00